Járműklíma szerviz, karbantartás

Járműklíma: nyáron hűt, télen párátlanít

Ha valaha volt már klímás autója, ezt az extrát nem szívesen hagyja ki a következőből sem. Mind nyáron, mind télen jelentősen emeli a komfortérzetünket egy klímaberendezés, nem szabad azonban megfeledkezni annak időszakos tisztításáról, karbantartásáról.

Működéséből kifolyólag (páralecsapódás, hűvös környezet) a klímaberendezés belső alkatrészei ideális táptalajt teremtenek a gombáknak, baktériumoknak és vírusoknak, melyek allergiás reakciót, vagy rosszabb esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak.

Szerencsére napjainkban számtalan megbízható és modern technológia áll rendelkezésre ezen karbantartások elvégzésére (gyári fertőtlenítési eljárások, ózongenerátoros fertőtlenítés), melynek segítségével nyugodtan használhatja klímaberendezését az év minden időszakában.

Klíma szerviz

Nem hűt? Esetleg mechanikai behatás (koccanás, baleset) miatt sérült az autó klímája? Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik gépjármű klímaberendezések diagnosztikája, valamint javítása terén. Vállaljuk a rendszer hibáinak felmérését, majd egy javítási ajánlatot követő egyeztetés után elvégezzük a rendszer esetlegesen sérült alkatrészeinek cseréjét, javítását.

Klíma töltés

Korosodó autóknál gyakori jelenség, hogy öregedő tömítések és illesztések következtében a klímaberendezés "elengedi a gázt". Ebben az esetben a klímaberendezés teljesítménye lecsökken, vagy hűtési képessége teljesen megszűnik.

A rendszer diagnosztikáját, valamint a tömítetlenségek megszüntetését, javítását követően szervizünk elvégzi a javított rendszer nyomástesztjét, majd a technológiai előírásoknak megfelelően feltöltjük a rendszert a megfelelő hűtőközeggel.

Klíma tisztítás, fertőtlenítés

Ne engedjen utat nekik - fertőtleníttesse klímáját rendszeresen!

Ön és családja egészsége érdekében javasoljuk a klímarendszer, vagy a teljes utastér évente történő fertőtlenítését - mivel a klíma működéséből kifolyólag egy roppant alkalmas közeg a baktériumok, gombák és vírusok szaporodásához. Cégünk vállalja klímák tisztítását, mind külön szolgáltatásként, vagy a berendezés karbantartásának keretein belül gyári technológiával, vagy ózongenerátoros eljárással - mely utóbbi az egész utastér fertőtlenítését is elvégzi.

Kérje ajánlatunkat, vagy foglaljon időpontot online.