Cégtörténet

Cégünk, a Korrekt 2000 Kft egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő autóipari és autóalkatrész-kereskedelmi családi vállalkozás.

Alapító-tulajdonosunk, Szűcs Károly a 80-as évek kezdetétől aktív részese a magyar autóipari szakmai életnek és mindemellett rendszeres vizsgabizottsági tagként járul hozzá a fiatal szakemberjelöltek képzéséhez.

Első autójavító vállalkozását autószerelő-mesterként a 80-as években a Budai Nagy Antal utcán nyitotta meg Korrekt Autójavító Bt néven, mely megnevezés hűen tükrözte a cég szolgáltatás-minőséggel szemben támasztott magas szintű sztenderdjeit.

A folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfélkör megelégedettségére végzett minőségi szolgálatásnak, valamint a cég pozitív gazdasági stratégiájának köszönhetően a vállalkozás megerősödött és 1995-ben jogutódként megalakult a Korrekt 2000 Kft, mely 2001 óta új kazincbarcikai telephelyen, a Táncsics úton korszerű körülmények között fogadja ügyfeleit.

Az idők folyamán - válaszul az autóiparban tapasztalható rohamos technológiai fejlődésre - a Korrekt 2000 Kft portfóliója számtalan új szolgáltatással bővült, hogy küldetésünknek megfelelően ügyfeleink autószervizzel szemben támasztott igényeit teljes körűen ki tudjuk elégíteni.

Folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődésre, a legújabb autóipari technológiák meg- és kiismerésére. Működésünk során számos céggel alakult ki folyamatos üzleti és partneri kapcsolat.